ХНУ імені В.Н. Каразіна виборов друге місце у турнірі із природничих наук в Санкт-Петербурзі « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
ХНУ імені В.Н. Каразіна виборов друге місце у турнірі із природничих наук в Санкт-Петербурзі
23-11-2012

18 листопада 2012 року завершився ІІІ Міжнародний турнір із природничих наук. Серед переможців турніру — команда Каразінського університету у складі студентів хімічного (Олег Бородін, Євген Звягін, Влада Ісакова, Олександр Кравченко) та біологічного (Валерія Сапожнікова) факультетів.

Турнір проходив з 14 по 18 листопада на базі Санкт-Петербурзького державного університету. У турнірі також взяли участь студенти Московського державного університету імені М.В. Ломоносова, Санкт-Петербурзького державного університету, Новосибірського державного університету, Уральського федерального університету, Білоруського державного університету, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, інших провідних університетів Росії, України, Білорусії та Казахстану (загалом 35 команд).

Формат змагання передбачав командні розв’язання задач протягом декількох тижнів (з 1 жовтня по 12 листопада) та підготовку мультимедійних презентацій за результатами виконаного завдання. Дане завдання мало чітке практичне спрямування, для його виконання студенти мали проявити креативне мислення і творчий підхід.

За результатами турніру переможцями стали:

Новосибірський державний університет — диплом І ступеня.
Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна — диплом ІІ ступеня.
Санкт-Петербурзький державний університет — диплом ІІІ ступеня.
Білоруський державний університет — диплом ІІІ ступеня.


Для всіх учасників турніру була організована яскрава культурна програма, що передбачала екскурсії Санкт-Петербургом, відвідування науково-дослідних інститутів, відомих арт-кафе тощо. Також учасники прослухали лекції провідних російських учених-хіміків, фізиків і біологів.

Привітна і тепла атмосфера турніру дала змогу студентам з різних країн стати добрими друзями і провести разом незабутні п’ять днів, наповнені виром емоцій, переживань, веселощів і неповторним духом інтелектуальних змагань.



Додатково:

Проект СумДУ переміг на конкурсі Європейської Комісії «Інвестуючи в людей» та отримав фінансування - 200 тисяч євро

Одеський університет став єдиним в Україні вузом-партнером нового проекту «Erasmus Mundus: Мобільність для інновацій і розвитку»

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів