Значення оцінки якості освітніх послуг « Тестування « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Тестування
Значення оцінки якості освітніх послуг
5-12-2008

Для мене як для конкретної людини

Яку користь я можу отримати від інформації про рейтинги вищих навчальних закладів?

Кожна людина може знайти для себе в інформації про оцінку якості освітніх послуг надаваних в вищих навчальних закладах те, що їй необхідне. Адже рейтинги є відображенням сукупності громадських думок та оцінок зацікавлених в освіті сторін відносно відповідності освітніх ресурсів, процесів та результатів навчання вимогам сучасного світу.

Той, хто шукає високооплачувану роботу, й бажає підвищити свій рівень кваліфікації, зможе отримати адекватну консультативну допомогу про те в якому з навчальних закладів ефективніше підвищити свій професійний потенціал.

Майбутній абітурієнт та його батьки, з метою вибудови професійної кар'єри та отримання максимуму користі від грошових коштів вкладених у навчання, зможуть в любий момент отримати максимально достовірні дані про конкурентноздатність випускників конкретного вищого навчального закладу як претендентів на ринку праці.


Для працедавців

Яку користь наша організація може отримати від інформації про рейтинги вищих навчальних закладів?

Застосування інформації про рейтинги вищих навчальних закладів може варіювати в залежності від соціально-економічних умов у регіоні, потреби й очікування різних цільових груп.

Отримуючи відкриту та достовірну інформацію про якість навчання в кожному конкретному вищому навчальному закладі, про реальний рівень професійного потенціалу його випускників, люба організація зможе простіше та ефективніше проводити підбір кадрів, що в свою чергу забезпечує отримання бажаних результатів у відповідності з поставленим цілями. Загалом працедавець отримує такі переваги:


  • Рішення кадрових проблем.

  • Скорочення витрат на підготовку працівника.

  • Підвищення ефективності праці.

  • Підвищення репутації компанії та визнання компетентності її співробітників в очах клієнтів.

  • Підвищення конкурентоспроможності організації.


Враховуючи все більш поглиблюючийся розрив між наявною номенклатурою спеціальностей надаваних у вищих навчальних закладах і їх фактичною потребою в нових економічних умовах - система рейтингів стає одним з механізмів у вирішенні даного питання шляхом державного, ринкового та громадського регулювання.


Для вищих навчальних закладів

Яку користь може отримати кожен конкретний вищий навчальний заклад від оцінки якості надаваних ним освітніх послуг?

Ринок освітніх послуг висуває все більші вимоги до вищих навчальних закладів, адже майбутні абітурієнти постійно будуть намагатись вступити до тих закладів, що на їхню думку є оптимальним вкладенням часу та грошових коштів у своє навчання. Важливу роль в процесі такого вибору будуть відігравати рейтинги.

Опублікована в засобах масової інформації рейтингова інформація по університетах та інститутах - слугуватиме своєрідним зворотнім зв'язком, що допоможе даним учбовим закладам виявляти недоліки в своїй роботі і вчасно корегувати навчальні плани за для підвищення своєї актуальності для абітурієнтів та репутації в очах роботодавців.

Завдяки рейтингам, зважена та максимально повна інформація про навчальний заклад стане доступна якомога широкому загалу не тільки нашої країни а потенціальним абітурієнтам з за кордону.



Додаткова інформація майбутнім абітурієнтам:

10 кращих ВНЗ України

ЗНО - історична довідка

Пройти on-line тестування ЗНО

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів