Prometheus підготував підбірку онлайн-курсів, що читають Нобелівські лауреати « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Prometheus підготував підбірку онлайн-курсів, що читають Нобелівські лауреати
22-01-2016

Мати можливість навчатися у Нобелівських лауреатів - мрія кожної людини! Сьогодні завдяки безкоштовним масовим онлайн-курсам ця мрія стає реальністю. Prometheus підготував для вас підбірку онлайн-курсів, що читають Нобелівські лауреати.

Financial Markets (https://www.coursera.org/learn/financial-markets) – надзвичайно популярний у слухачів курс, присвячений фінансовим ринкам, від лауреата Нобелівської премії з економіки 2013 року і викладача Єльського університету Роберта Шиллера.

Astrophysics (https://www.edx.org/xseries/astrophysics) – не просто курс, а цикл з чотирьох курсів від лауреата Нобелівської премії з фізики 2011 року Браяна Шмідта, який очолював групу вчених, що відкрили темну енергію. Це один з найкращих в світі циклів масових онлайн-курсів за версією слухачів і не даремно: викладачі підготували не лише захоплюючі лекції, але й надзвичайно цікаві завдання. Наприклад, на одному з курсів в якості іспиту вам запропонують самостійно зрозуміти закони фізики альтернативного всесвіту, вигаданого викладачами! Загалом цей цикл курсів познайомить вас з найбільшими таємницями сучасної астрофізики. Чому стався Великий вибух? З якої матерії складається космос? Чи є життя в інших зоряних системах? Що являють собою чорні діри, нейтронні зорі та наднові?

Gravity! From the Big Bang to Black Holes (https://www.futurelearn.com/courses/gravity) – курс присвячений гравітації та всьому, що з нею так чи інакше пов’язано: Великому вибуху, чорним дірам, темній енергії, простору-часу та багатьом іншим надзвичайно цікавим явищам. Один з лекторів курсу - Джордж Смут, Нобелівський лауреат з фізики 2006 року.


Prometheus також повідомляє:

Coursera запустила 45 нових спеціалізацій: циклів безкоштовних масових відкритих онлайн-курсів! Тематика нових спеціалізацій надзвичайно різноманітна: від бізнес-англійської та програмування додатків для Android до фотографії та графічного дизайну. Prometheus зробив для вас підбірку найбільш цікавих з нових спеціалізацій!

ПІДПРИЄМНИЦТВО

How to Start Your Own Business (https://www.coursera.org/specializa…/start-your-own-business) – цикл курсів, що навчить вас як створити власний бізнес. Від ідеї, планування і вироблення стратегії до її реалізації.

Entrepreneurship (https://www.coursera.org/specializ…/wharton-entrepreneurship) – підприємницька спеціалізація від легендарної бізнес-школи Wharton. Навчіться як запустити, розвинути, знайти інвестиції та масштабувати ваш бізнес.

Startup Entrepreneurship (https://www.coursera.org/specializ…/startup-entrepreneurship) – навчіться найкращим практикам для створення і розвитку власного стартапу з нуля від викладачів провідного університету Ізраїлю.

Також не забувайте про те, що на Prometheus вже розпочався цикл курсів «Підприємництво» http://prometheus.org.ua/entrepreneurship: починати навчання можна вже зараз!

БІЗНЕС-АНГЛІЙСЬКА

Business English for Non-Native Speakers (https://www.coursera.org/…/business-english-for-non-native-…) та Business English Communication Skills (https://www.coursera.org/specializations/business-english) – відразу дві спеціалізації з бізнес-англійської. Покращить свої навички говорити і писати англійською мовою у бізнес-середовищі.

Interviewing and Resume Writing in English (https://www.coursera.org/specializ…/english-interview-resume) – навчіться писати якісні резюме та впевнено проходити співбесіди англійською.

А вже 25 січня на Prometheus стартує курс «Бізнес-англійська» українською мовою - http://courses.prometheus.org.ua/…/Pro…/ENG103/2016_T1/about!

IT

Android App Development (https://www.coursera.org/specializations/androidapp) – навчіться створювати якісні програми для Android з нуля.

Web Application Development: Modern Full Stack Architectures (https://www.coursera.org/specializatio…/web-app-architecture) – навчіться основам веб-програмування: проектуванню, створенню, тестуванню та безпеці.

Search Engine Optimization (SEO) (https://www.coursera.org/special…/search-engine-optimization) – опануйте стратегії та прийоми оптимізації сайтів для пошукових систем.

ТВОРЧІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ

Graphic Design (https://www.coursera.org/specializations/graphic-design) – вивчайте та застосовуйте на практиці принципи графічного дизайну.

Photography Basics and Beyond: From Smartphone to DSLR (https://www.coursera.org/specializations/photography-basics) – спеціалізація, що дозволить вам вивчити теорію та практику цифрової фотографії та обробки фото.

Become a journalist: Create the News! (https://www.coursera.org/specializations/become-a-journalist) – навчіться основам журналістики у всіх її різноманітних форматах.

Всі нові спеціалізації ви можете знайти за цим посиланням -
https://blog.coursera.org/post/137649281222.


Зверніть увагу!
Курси Coursera безкоштовні, сплачуєте ви, за бажанням, лише за сертифікат. Щоб отримати доступ до безкоштовної повної версії того чи іншого курсу просто введіть його назву в форму пошуку на сайті і безпосередньо зареєструйтеся на цей курс.






Додатково:

«Prometheus» - платформа для безкоштовного онлайн-навчання від провідних ВНЗ України

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів