Реєстрація на ЗНО-2012 триває « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Реєстрація на ЗНО-2012 триває
31-01-2012

Регіональні центри оцінювання якості освіти закликають абітурієнтів не відкладати реєстрацію на останні дні.



Реєстрація на тестування завершиться 20 лютого 2012 року.

З 1 січня в Україні триває реєстрація абітурієнтів для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2012 року.

У цьому році абітурієнтам надана можливість зареєструватися для проходження тестування не більше ніж з 4 предметів.

Реєстрація майбутніх учасників відбувається за місцем їх фактичного проживання, для цього абітурієнтам необхідно сформувати необхідний комплект документів та надіслати його поштою на адресу відповідного регіонального центру.

Обов’язковою умовою реєстрації є оформлення заяви-реєстраційної картки, яку абітурієнти можуть або сформувати самостійно, скориставшись спеціальною комп'ютерною програмою, або звернувшись за допомогою до консультанта одного з пунктів реєстрації.

Працівники центрів тестування зазначають, що серед типових помилок, яких припускаються абітурієнти є невірне заповнення заяви-реєстраційної картки та ненадання всіх необхідних документів, зокрема довідки з навчального закладу, яку мають надавати учні 11-х класів шкіл та студенти професійно-технічних і вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, які в 2012 році здобувають повну загальну середню освіту.

Також, для успішної реєстрації на тестування, в регіональних центрах оцінювання якості освіти абітурієнтам рекомендують уважно виконувати алгоритм дій, що передбачений порядком реєстрації.

Підтвердженням факту реєстрації абітурієнта для участі у ЗНО-2012 є отримання реєстраційної картки абітурієнта, бланка сертифіката та інформаційного бюлетеня про тестування, що мають надійти від регіонального центру оцінювання якості освіти на поштову адресу вказану при реєстрації.

У разі відмови в реєстрації на ЗНО, про що також надсилається поштове повідомлення, майбутній абітурієнт має можливість усунути причини відмови та надіслати документи повторно.

Абітурієнти також мають право внести зміни до реєстраційних даних шляхом повторної реєстрації. У такому разі абітурієнт, окрім комплекту реєстраційних документів, повинен надіслати отриманий раніше бланк сертифіката.

Зазначимо, що абітурієнти, які через поважні причини не можуть зареєструватися в установленому порядку, мають особисто звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти за місцем проживання.

У регіональних центрах оцінювання якості освіти звертаються до абітурієнтів з проханням не відкладати реєстрацію на останні дні.

Реєстрація на тестування завершується 20 лютого, внести зміни або усунути причини відмови в реєстрації абітурієнти зможуть до 5 березня.



Більшість сайтів регіональних центрів мають спеціальні сервіси, за допомогою яких можна перевірити факт надходження реєстраційних документів абітурієнта на адресу центру.

Нагадаємо, у 2012 році зовнішнє незалежне оцінювання буде проведено з 10 навчальних предметів:

української мови та літератури, історії України, математики, всесвітньої історії, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, та однієї з іноземних мов - англійської, німецької, французької або іспанської.



Перелік конкурсних предметів, результати ЗНО з яких необхідні для вступу, зазначений у правилах прийому до кожного вищого навчального закладу.

Участь у ЗНО може взяти особа, яка має повну загальну середню освіту або є учнем (студентом) випускного класу (курсу) навчального закладу системи загальної середньої освіти та зареєструвалася в установленому порядку.



Додатково:


Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив створити оперативну групу з доопрацювання закону про вищу освіту, головою якої призначив в. о. ректора НТУ «КПІ» Михайла Згуровського

Оприлюднено характеристику тесту ЗНО з всесвітньої історії

Випускники шкіл отримають атестати 12 травня

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів