Пасічник призначений т. в. о. ректора «Острозької академії» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Пасічник призначений т. в. о. ректора «Острозької академії»
21-11-2011

Колишнього ректора Національного університету «Острозька академія» Ігоря Пасічника призначено т. в. о ректора вишу. Відповідний наказ «Про виконання обов’язків ректора Національного університету «Острозька академія» № 565-к Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України видало 19 листопада.

Цю інформацію 21 листопада ZAXID.NET підтвердив сам Ігор Пасічник.

Він пояснив, що через зміну підпорядкування університету – від Кабміну до Міністерства освіти і науки, молоді і спорту – Кабмін звільнив ректора і міністр освіти своєю чергою призначив т.в.о. Це зумовлено тим, що через зміну підпорядкування необхідно внести зміни у статут «Острозької академії».

«Оскільки статут цей ще не затверджено, то мене звільнив з посади ректора Кабінет міністрів, що є логічно і правильно. Тепер міністр освіти призначив т.в.о. ректора. Після цього буде оголошено конкурс, я сподіваюсь, десь на днях, буде визначено термін подачі заяв на цей конкурсі. І хто переможе – набере більше 50% голосів у колективі, думаю, буде затверджений міністром як ректор «Острозької академії»… Я подам на конкурс заяву і сподіваюсь, що конкурс виграю», – сказав Ігор Пасічник.

Він додав, що зміни в статут мають бути внесені найближчим часом.

Як інформував ZAXID.NET, 16 листопада Кабінет Міністрів звільнив Ігоря Пасічника з посади ректора Національного університету «Острозька академія», що у Рівненській області.

Пасічник звільнений у зв'язку із закінченням терміну дії контракту. Крім того, постановою від 16 листопада уряд визнав такими, що втратили чинність, постанови, якими затверджувалися статути національних університетів «Києво-Могилянська академія» та «Острозька академія».


Додатково:

Виконувачем обов’язки ректора НТУУ «КПІ» призначено М.З.Згуровського

Рейтинг університетів України III, IV рівнів акредитації

Табачник хоче посилити „ручне управління“ ректорами, - експерт

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів