Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється за допомогою Інтернет « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється за допомогою Інтернет
2-11-2011

1 листопада розпочалась реєстрація учасників пробного ЗНО. Реєстрація бажаючих здійснюється на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти та триватиме до 30 листопада.


Реєстрація учасників пробного тестування буде відбуватися на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти з 1 до 30 листопада, саме ж пробне ЗНО відбудеться 24 та 31 березня наступного року.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання буде проведено з усіх навчальних предметів, що є у переліку ЗНО-2012.

Метою пробного зовнішнього незалежного оцінювання є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення тестування.

Реєстрація учасників пробного тестування здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти через мережу Интернет, шляхом подачі електронної заяви та виконання необхідних дій щодо отримання коду доступу до персональної сторінки учасника пробного тестування, в т.ч. сплати вартості послуг у сумі 84 грн за кожне тестування.

Про час та місце проведення пробного тестування, учасникам буде повідомлено на персональних сторінках.

Кожен зареєстрований учасник матиме можливість скласти пробні тести не більше, як з двох предметів за власним вибором у відповідності з графіком проведення пробного ЗНО, що буде проведено у дві сесії.

24 березня регіональні центри оцінювання якості освіти проведуть тестування з української мови і літератури, біології, фізики, всесвітньої історії та однієї з іноземних мов. Відповідно 31 березня абітурієнти матимуть можливість пройти пробне ЗНО з історії України, математики, хімії, географії та російської мови.

Предмети пробного ЗНО абітурієнт має обрати самостійно під час реєстрації.

Детальні інструкції щодо реєстрації на пробне ЗНО-2012 розміщені у відповідних розділах сайтів регіональних центрів оцінювання якості освіти, що присвячені темі пробного тестування.

Нагадаємо, участь у пробному ЗНО надає учасникам можливість ознайомитися з процедурою проведення тестування, що максимально наближена до основної сесії, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, оцінити свій рівень знань за допомогою отриманих бланків із правильними відповідями, а також отримати навички ефективного використання часу на тестуванні.

Ті абітурієнти, які бажають пройти пробне тестування в інших регіонах України, мають зареєструватися на сайтах відповідних регіональних центрів.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів