Вчена рада Каразінського університету погодила кандидатуру Лілії Гриневич на посаду проректора з науково-педагогічної роботи


Після проведення урочистого випуску магістрів у Харківському національному університету імені В. Н. Каразіна відбулося засідання Вченої ради університету.

Члени Вченої ради погодили кандидатуру Лілії Гриневич на посаду проректора з науково-педагогічної роботи Каразінського університету.

На початку засідання відбулося присвоєння вчених звань каразінцям.

Також на порядку денному стояли не менш важливі питання стосовно створення нових структурних підрозділів. Вчена рада погодила створення:

- коледжу Каразінського університету;
- центру освітніх досліджень Каразінського університету;
- центру «Університетський медіахолдинг»;
- структурних підрозділів у складі ННІ «Українська інженерно-педагогічна академія».


Під час засідання ухвалено низку рішень щодо затвердження освітніх, сертифікатних програм та навчальних планів, а також змін до Правил прийому на навчання до університету. Традиційно наприкінці засідання Вчена рада затвердила до друку низку навчально-методичних і наукових видань.

Також затверджено ліміт стипендіатів на рівні 40 % за умови відповідного фінансування.


Потужна команда Каразінського університету продовжує працювати й докладати всіх зусиль задля розвитку освіти й науки країни!




За інформацією:
karazin.ua ( https://karazin.ua/news/zasidannia-vchenoi-rady-universytetu-33/ )



Огигінал новини «Вчена рада Каразінського університету погодила кандидатуру Лілії Гриневич на посаду проректора з науково-педагогічної роботи» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8263&param=Russia
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php