30 квітня фахівці УЦОЯО розпровідатимуть про ЄВІ/ЄФВВ-2024


Цьогоріч охочі вступати до магістратури проходитимуть єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) та складатимуть єдиний вступний іспит ( https://ips.ligazakon.net/document/view/RE41724?an=35 ) (ЄВІ). Зауважимо, що результати ЄВІ також можуть знадобитися потенційним аспірантам для допуску ( https://ips.ligazakon.net/document/view/RE41724?an=293 )до вступного іспиту з іноземної мови.

Як відбуватиметься реєстрація ( https://testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiyi-yeviyefvv-2024/ )для участі у вступних випробуваннях, коли і де потенційні магістри й аспіранти проходитимуть тестування, якими будуть зміст, структура й оцінювання тестів ЄВІ та як визначатимуть результати для вступу ー про це розпровідатимуть 30 квітня о 16:00 керівники Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко, Валерій Бойко та Наталія Юр на YouTube-каналі центру ( https://www.youtube.com/channel/UC_lBjusi7MNzxjQhtNSH_jw/videos ).



Цей ефір продовжить низку випусків «Вступні до магістратури. Ви запитуєте ー ми відповідаємо» від нашої команди.

До 12:00 30 квітня всі охочі мають змогу поставити запитання за посиланням ( https://forms.gle/LAay5EpqU5BRsHX77 ).




Огигінал новини «30 квітня фахівці УЦОЯО розпровідатимуть про ЄВІ/ЄФВВ-2024» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8214&univ=uni-mb.si
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php