Пресконференція Української академії друкарства: про боротьбу освітян з «великими чиновниками» Міністерства освіти і науки України!


19 березня 2024 р. в конференц-залі Української академії друкарства, за адресою м. Львів, вул. Під Голоском, 19, ауд. 101 відбувалась офіційна пресконференція за участі адміністрації, викладачів і студентства закладу, а також представників українських видавництв, поліграфічних і пакувальних підприємств, редакцій ЗМІ.

В умовах реформування вищої освіти та реорганізації навчальних закладів, які здійснює Міністерство освіти і науки України за «Планом модернізації мережі ЗВО 2024», ми зіштовхнулися з небажаннями представників профільних міністерств коментувати ситуацію у рамках суспільного діалогу.









За інформацією:
https://uad.edu.ua ( https://uad.edu.ua/home-uk-ua/news/963-my-hotovi-rozpovisty-pro-borotbu-osvitian-z-velykymy-chynovnykamy-ministerstva-osvity-i-nauky-ukrainy ),
https://www.youtube.com ( https://www.youtube.com/watch?v=LhD8EnhFsiA )



Огигінал новини «Пресконференція Української академії друкарства: про боротьбу освітян з «великими чиновниками» Міністерства освіти і науки України!» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8175&univ=oakland.edu
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php