Українська академія друкарства: Ми готові розповісти про боротьбу освітян з «великими чиновниками» Міністерства освіти і науки України!


19 березня 2024 р. о 12:00 в конференц-залі Української академії друкарства, за адресою м. Львів, вул. Під Голоском, 19, ауд. 101 відбудеться офіційна пресконференція за участі адміністрації, викладачів і студентства закладу, а також представників українських видавництв, поліграфічних і пакувальних підприємств, редакцій ЗМІ.

В умовах реформування вищої освіти та реорганізації навчальних закладів, які здійснює Міністерство освіти і науки України за «Планом модернізації мережі ЗВО 2024», ми зіштовхнулися з небажаннями представників профільних міністерств коментувати ситуацію у рамках суспільного діалогу.

Українська академія друкарства вже вдруге під час дії воєнного стану та посеред навчального року, зіштовхнулася зі свавіллям чиновників Міністерства освіти і науки України, які без попереднього обговорення з адміністрацією, студентами, партнерами вирішили реорганізувати єдиний поліграфічний ЗВО України. Необґрунтовані спроби реорганізації Української академії друкарства, які відбувалися восени 2022 р. і які знову тривають з початку 2024 р., увиразнили загальні проблеми вищої освіти, що потребують ширшого розголосу та суспільного обговорення.

У рамках пресконференції передбачено пряму трансляцію на сторінках УАД у Instagram та YouTube ( https://www.youtube.com/watch?v=LhD8EnhFsiA ).




Огигінал новини «Українська академія друкарства: Ми готові розповісти про боротьбу освітян з «великими чиновниками» Міністерства освіти і науки України!» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8172&univ=odu.edu
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php