Керівник проекту "ТОП-200 Україна" відвідала Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach


На початку березня Олеся Линовицька відвідала Природно-гуманітарний університет у Седльці (Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ( https://www.uws.edu.pl/ )), Польща.

Цей відомий у світі державний польський університет було засновано в 1969 році. За останні 50 років він став важливим науковим, мистецьким та культурно-формованим центром та лідером у галузі освіти в регіоні. Напрями навчання в університеті адаптовані до потреб сучасного ринку праці та інтересів студентів.

Олеся Линовицька зустрілась з ректором Природно-гуманітарного університету prof. dr hab. Mirosław Minkina ( https://www.uws.edu.pl/uniwersytet/wladze-uczelni ).

Важливим елементом діяльності університету є наукові дослідження та співпраця з науковими установами в Україні та за кордоном. Університет проводить дослідницьку роботу спрямовану на розвиток науки, економіки та культури.

Університет пропонує майже 40 галузей навчання як із загальним академічним, так і з практичним профілем

Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/uws-edu-pl_0.jpg )


Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/w-siwinski-03-2024.jpg )

Перебуваючи в Польщі керівник проекту "ТОП-200 Україна" також зустрілась з Вальдемаром Сівінскі (Waldemar Siwinski), Президентом IREG Observatory and Academic Ranking and Excellence ( https://ireg-observatory.org/en/about-us/ )

Довідково: З 2007 по 2018 роки Олеся Линовицька входила до Наглядової ради International Ranking Expert Group


Центр міжнародних проєктів "Євроосвіта" який вона очолює, в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence , з 2006 року співпрацюють над підготовкою академічного рейтингу ( https://ireg-observatory.org/en/ranking-news/top-200-ukraine-2023-ranking-published-despite-the-war/ )закладів вищої освіти України.




Огигінал новини «Керівник проекту "ТОП-200 Україна" відвідала Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8161&univ=uni-mainz.de
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php