МОН: «Штучний інтелект у Мрії» — 16 грудня відбувся хакатон у НаУКМА


60 учасників із 17 команд працювали цілий день. Пітчинг проєктів тривав майже до десятої вечора, а деяким командам через тривогу довелося проводити його в укритті.

Розповідаємо про ідеї команд-переможців.

⚡️Перше місце посіла команда «FireFlies squad» із КПІ. Вона запропонувала — розробити опитування на базі штучного інтелекту (ШІ), яке можна використовувати просто під час уроку. ШІ сам генеруватиме питання і перевірятиме відповіді. Якщо вчитель бачить у застосунку, що більшість дітей не зрозуміла матеріал уроку, то він зможе ще раз його пояснити.

⚡️ Друге місце — у команди «Isterhishtar» з НаУКМА. Вона запропонувала систему, побудовану на штучному інтелекті, яка буде здатна передбачати оцінки учня, давати поради для поліпшення цих оцінок і аналізувати схильність дитини до тих чи інших сфер діяльності в майбутньому.

⚡️ Команда «То не ми» з того самого закладу посіла третє місце. Вона презентувала ідею модульної ШІ-системи супроводу учнівства для ефективної профорієнтації. Модуль збиратиме дані в різних сферах за типом рекомендацій для оптимізації навчання на базі оцінок та буде враховувати унікальність кожної дитини під час профорієнтації.

⚡️Четверте місце виборов колектив «Dreamers of dreams» із Київської школи економіки (KSE). Команда запропонувала створити систему, здатну візуалізувати шкільну програму як дорожню карту-графіку для різних предметів, використовувати можливості ШІ для генерування зв'язків між темами, рекомендаціями із засвоєння тем.

Дякуємо усім командам за активність та ідеї ❤️
Хакатон відбувся за сприяння Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією
.






За інформацією:
www.facebook.com/UAMON ( https://www.facebook.com/UAMON?locale=uk_UA )



Огигінал новини «МОН: «Штучний інтелект у Мрії» — 16 грудня відбувся хакатон у НаУКМА» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8075&param=Egypt
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php