Меморандум і відкриття TISC: IP офіс та НТУ "Дніпровська політехніка" домовилися про співпрацю


Співробітництво відкриває можливості для винахідників та стартаперів, а також стимулює процес трансформації ідей у якісні інноваційні продукти.

З метою сприяння патентуванню, винахідництву, підтримки академічної доброчесності, соціальних інновацій та формування культури розвитку інновацій в університетах і наукових установах у межах National IP&Innovations Hub IP офіс та Національний технічний університет “Дніпровська політехніка” підписали Меморандум про співробітництво.

Документ, зокрема, передбачає:

  • залучення до спільних інноваційних проєктів;

  • координацію грантової діяльності;

  • інформаційно-консультаційну підтримку з питань охорони прав ІВ, комерціалізації об'єктів права ІВ та трансферу технологій.

  • Також на базі Національного технічного університету Дніпровської політехніки відкрили Центр підтримки технологій та інновацій (TISC).

    Під час зустрічі представники IP офісу відвідали інноваційні лабораторії університету та обговорили з представниками закладу вищої освіти низку важливих питань, які в майбутньому сприятимуть розвитку інновацій в Дніпровському регіоні, зокрема:

  • можливості створення на базі Дніпровської політехніки регіонального інноваційного хабу;

  • підключення до Баз даних ВОІВ ARDI та ASPI, співпрацю в напрямку бізнес-інкубації, спільний розвиток стартапів.

  • Окрім того, представники IP офісу провели воркшоп для науковців, викладачів та аспірантів університету.



    Огигінал новини «Меморандум і відкриття TISC: IP офіс та НТУ "Дніпровська політехніка" домовилися про співпрацю» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8055&param=Saudi+Arabia
    «Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php