НФДУ: Переможцями конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди» стали 67 проєктів


НАУКОВА РАДА НФДУ ЗАТВЕРДИЛА РЕЙТИНГОВІ СПИСКИ ПРОЄКТІВ-УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ «НАУКА ДЛЯ ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ У ВОЄННИЙ ТА ПОВОЄННИЙ ПЕРІОДИ»

Наукова рада НФДУ затвердила рейтинговий список проєктів-учасників ( https://nrfu.org.ua/wp-content/uploads/2023/07/rejtyngovyj-spysok-nauka-dlya-vidbudovy.pdf ) та список переможців конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди».

Загальна кількість поданих заявок на конкурс – 221.

Кількість заявок, які відповідали формальним ознакам за умовами конкурсу та пройшли наукову та науково-технічну експертизу, – 142.

Комісія конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди» не включила до переліку проєктів, що рекомендуються до реалізації за рахунок грантової підтримки НФДУ, ті проєкти, в науковій діяльності керівників яких виявлено ознаки співпраці з представниками країни-агресора на рівні спільних публікацій, проєктів, участі у наукових заходах після початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну. Наукова рада НФДУ підтримала рішення комісії конкурсу та затвердила перелік проєктів, що рекомендуються до реалізації за рахунок грантової підтримки НФДУ.

Переможцями конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди» стали 67 проєктів ( https://nrfu.org.ua/grantees/selected-proposals/ ).

Вітаємо переможців! Розпочинаємо процедуру укладання договорів про виконання наукового дослідження і розробки за рахунок грантової підтримки задля відбудови України у воєнний та повоєнний періоди.



Завантажити перелік переможців конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди»:




Огигінал новини «НФДУ: Переможцями конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди» стали 67 проєктів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7966
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php