УЦОЯО: у зареєстрованих учасників додаткових сесій з’явилася можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення на НМТ


Сьогодні в зареєстрованих учасників додаткових сесій з’явилася можливість завантажити зі своїх персональних сторінок ( https://my.testportal.gov.ua/cabinet/login ) запрошення, у яких зазначено дату, час (за Києвом) і місце проведення НМТ. Тестування відбуватиметься у дві зміни: перша – з 10:00, друга – з 15:00 за київським часом у всіх країнах, окрім США.

Зверніть увагу: допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочнеться за 30 хв і припиниться за 10 хв до початку тестування, тож рекомендуємо заздалегідь прокласти маршрут доїзду.

Учасники, які проходитимуть НМТ за кордоном, мають зауважити, що в запрошеннях час зазначено за Києвом. Для зручності ми склали таблицю з даними щодо різниці в часі.

УЦОЯО: у зареєстрованих учасників додаткових сесій з’явилася можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення на НМТ ( /prog/data/upimages/nmt-2023_05072023.png )


Звертаємо увагу учасників, які проходитимуть НМТ у США, на те, що тестування розпочинатимуть о 18:00 за Києвом, тобто об 11:00 у м. Детройті та о 10:00 в м. Х’юстоні.

ВАЖЛИВО!
Для допуску до ТЕЦ потрібно пред’явити сертифікат учасника НМТ та оригінал документа, що посвідчує особу / його цифровий аналог в додатку Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Дія». Якщо є змога, рекомендуємо мати роздруковане запрошення.



Огигінал новини «УЦОЯО: у зареєстрованих учасників додаткових сесій з’явилася можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення на НМТ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7960&univ=mtu.edu
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php