НАНГУ продовжує тісно співпрацювати зі Збройними Силами Латвійської Республіки


Національну академію Національної гвардії відвідали представники Латвійської Республіки.

На зустрічі з української сторони були присутні представники Головного управління НГУ, керівництво Академії, представники факультету логістики, офіцери навчально-методичного центру, відділу євроатлантичної інтеграції та відділу міжнародних зв’язків.

З латвійської сторони делегацію представили аташе з питань оборони Латвійської Республіки в Україні – полковник Олександр Голманов, начальник штабу логістичного командування представник Збройних сил Латвійської Республіки – полковник Євген Казенко та пан Елмарс плявінш – старший експерт з міжнародних та військово-релігійних питань Збройних Сил Латвійської Республіки.

Метою зустрічі було обговорення організації навчання особового складу, логістичного забезпечення під час воєнного стану.

Начальники кафедр факультету логістики ознайомили делегацію з особливостями підготовки майбутніх офіцерів в Академії НГУ. Вони розповіли про вже створену ефективну систему навчання та про нові впровадження у цей процес.

Українська та латвійська сторони домовилися, що усі конференції, які стосуватимуться підготовки гвардійців проводитимуться онлайн із залученням представників Латвійської Республіки.

Докладніше на сайті nangu.edu.ua ( http://nangu.edu.ua/news/akademiya-nacgvardii-prodovzhuye-tisno-spivpracyuvati-zi-zbrojnimi-silami-latvijskoi-respubliki )




Огигінал новини «НАНГУ продовжує тісно співпрацювати зі Збройними Силами Латвійської Республіки» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7883&param=Czech
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php