Керівник проекту "ТОП-200 Україна" за запрошенням відвідала Університет Упсала (Uppsala University Sweden)


Наприкінці квітня, за запрошенням Uppsala University Sweden ( https://www.uu.se/en ) (Швеція), керівник Центру міжнародних проєктів «Євроосвіта ( https://euroosvita.net/?category=8&id=226 )» Олеся Линовицька взяла участь у семінарі "War in Ukraine: Academic Perceptions".

Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/img_2831.jpg )


Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/img_2813.jpg )


Система роботи закладів вищої освіти України в умовах воєнного стану і в повоєнний період потребують значної трансформації усієї системи як в цілому, так і всіх її напрямів роботи зокрема. Питанням щодо забезпечення стійкості освіти в Україні, розробки актуальної моделі співпраці з міжнародною освітянською та науковою спільнотою, пріоритетним напрямам діяльності закладів вищої освіти в Україні , інноваційним підходам в наданні освітніх послуг був присвячений семінар, який проходив в університеті Упсала. Під головуванням pofessor Skytteanus - Li Bennich-Bjőkman ( https://www.katalog.uu.se/profile/?id=xx3449 ), в заході взяли участь, Claes Levinsson ( https://www.katalog.uu.se/profile/?id=N96-866 ) - директор Інституту євразійських досліджень, професор С.Курбатов, дослідники зі Швеції та України.

Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/img_2801.jpg )


Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/img_2679.jpg )



Довідково:
Uppsala University заснований ( https://www.uu.se/en/about-uu/history/ )у 1477 році, головний корпус Університету споруджено у 1879–1887 роках. У 18 столітті в Уппсальському університеті викладав медицину і природознавство Карл Лінней, астрономію — Андерс Цельсій.
Серед випускників університету є 16 лауреатів Нобелівської премії, з яких 9 отримали нагороди за відкриття, зроблені під час навчання в університеті Упсали







Додатково:
Керівник проекту "ТОП-200 Україна" відвідала Шведський університет сільськогосподарських наук (Sveriges lantbruksuniversitet) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7857 )



Огигінал новини «Керівник проекту "ТОП-200 Україна" за запрошенням відвідала Університет Упсала (Uppsala University Sweden)» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7868&univ=jlu.edu.cn
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php