Студенти Національного університету «Києво-Могилянська академія» перемогли в Чемпіонаті CFA Challendge


Студенти кафедри фінансів НаУКМА ( https://www.ukma.edu.ua/index.php/osvita/fakulteti/fen/finance ) здобули перемогу на Всеукраїнському етапі Міжнародного студентського конкурсу з інвестиційних досліджень «CFA Institute Research Challenge».

Чемпіонат CFA Challendge — міжнародний студентський конкурс від Асоціації інвестиційних професіоналів «CFA Society Ukraine ( http://www.cfaukraine.org/ )», спрямований на поєднання інтересів освіти та інвестиційного бізнесу.

Команда студентів Могилянки підготувала ґрунтовний аналітичний звіт англійською мовою та стала частиною найпрестижнішого конкурсу з інвестиційних досліджень для студентів-фінансистів у всьому світі.

Натхненна праця студентів, а також підтримка тренерки студентів, доцентки кафедри фінансів НаУКМА, Олени Прімєрової, у підготовці письмового звіту, допомогли показати гідний результат членам команди Національного університету «Києво-Могилянська академія», до якої увійшли:

Назар Залюбівський, студент 4 курсу бакалаврату — капітан команди;
Марія Томіліна, студентка 2 курсу магістратури;
Анна Проніна, студентка 4 курсу бакалаврату;
Юлія Суха, студентка 4 курсу бакалаврату;
Анастасія Ташлик, студентка 1 курсу магістратури.


Цьогоріч за право представляти Україну на Регіональному етапі конкурсу, який відбувся 28 лютого 2023 року, змагалися 16 команд із 10 провідних університетів країни.

Вітаємо з перемогою!




Огигінал новини «Студенти Національного університету «Києво-Могилянська академія» перемогли в Чемпіонаті CFA Challendge» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7847&param=United+Kingdom
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php