Times Higher Education: Рекордні 1700 університетів надали дані для THE Impact Rankings


Понад 1700 навчальних закладів подали дані до Times Higher Education для участі в п'ятому випуску рейтингу Impact Rankings .

Зараз у рейтингу представлено сто п’ятнадцять територій, де оцінюється, як університети досягають Цілей Сталого Розвитку ООН, що входять до їх стратегій розвитку.

Загалом 1707 установ подали дані для ітерації 2023 року, що на 12 відсотків більше, ніж минулого року ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7369 ).

Рейтинг Impact Rankings 2023 буде оприлюднено на Глобальному конгресі зі сталого розвитку THE (THE’s Global Sustainable Development Congress ( https://translate.google.com/website?sl=auto&tl=ru&hl=ru&u=https://www.timeshighered-events.com/gsd-congress-2023 )). Подія об’єднує понад 1500 керівників університетів та експертів для вирішення важливих проблем, пов’язаних із Цілями сталого розвитку ООН, і включає понад 200 спікерів із бізнесу, урядів, громадянського суспільства та сектору вищої освіти. Зареєструйтесь для участі ( https://translate.google.com/website?sl=auto&tl=ru&hl=ru&u=https://www.timeshighered-events.com/gsd-congress-2023 ).


Докладніше на сайті timeshighereducation.com ( https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/record-1700-universities-submit-data-impact-rankings )




Огигінал новини «Times Higher Education: Рекордні 1700 університетів надали дані для THE Impact Rankings» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7776&univ=tu.ac.th
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php