Національний фонд досліджень України: Посібник “Керівництво виживання з рецензування” від Research Square


Державна науково-технічна бібліотека України поділилась посібником “Керівництво виживання з рецензування”. Що відбувається, коли Ви подаєте наукову статтю до журнала? Чим займаються редактори? І найважливіше, що відбувається під час процесу рецензування наукових статей?

Research Square, Scholastica та Access 2 Perspectives об’єднали свої зусилля, щоб запропонувати Вам Посібник, який допоможе в роботі як для авторів так й для рецензентів.  

Мета цього Посібника – допомогти зрозуміти життєвий шлях, який проходить рукопис після подання в редакцію журналу. В Посібнику розглядаються основні проблеми редакторів під час первинного рецензування рукопису та безпосередньо етапи рецензування рукопису, який відбувається в переважній кількості наукових журналів.  

Посібник допоможе Вам зрозуміти життєвий шлях рукопису від подачі до відхилення або прийняття. В Посібнику детально розглядається процес рецензування та типи листів з редакційними рішеннями, які ви, ймовірно, отримаєте від журналів, а також про те, як можна написати ефективні листи-відповіді з коментарями щодо Вашого рукопису. В Посібнику також описані кроки, які Ви можете зробити після прийняття остаточного рішення, щоб забезпечити успішний результат для публікації вашого рукопису. 

Завантажити посібник:




Огигінал новини «Національний фонд досліджень України: Посібник “Керівництво виживання з рецензування” від Research Square» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7723&param=Russia
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php