Серія семінарів EUA: на шляху до угоди щодо реформування оцінки досліджень


У зв'язку з високим інтересом до минулих семінарів цієї серії та з огляду на критичну важливість теми, цей семінар відкритий як для членів EUA, так і для університетів, які не є членами EUA, за умови, що їх National Rectors’ Conference ( https://www.eua.eu/about/council.html ) є членом Асоціації.

Третій воркшоп з ініціативи реформування оцінки досліджень відбудеться 25 жовтня 2022 року, 14.00-16.00 CEST.

На третьому онлайн-воркшопі цієї серії EUA представить остаточну редакцію Договору ( https://www.eua.eu/news/922:reforming-research-assessment-the-agreement-is-now-final.html ) про реформування оцінки досліджень, а також про останні події щодо управління та роботи майбутньої Коаліції з просування оцінки досліджень (Coalition for Advancing Research Assessment - CoARA). Учасники матимуть можливість поділитися своїми враженнями під час сесії запитань і відповідей з подальшим активним обговоренням у проривних групах.


Докладніше на сайті www.eua.eu ( https://www.eua.eu/events/244-workshop-iii-a-coalition-for-advancing-research-assessment.html )




Огигінал новини «Серія семінарів EUA: на шляху до угоди щодо реформування оцінки досліджень» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7641&univ=uni-mainz.de
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php