УЦОЯО: 30 серпня завершується перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ


Сьогодні, 30 серпня, завершується перший етап підтвердження ( https://testportal.gov.ua/spetsialna-sesiya-nmt-pershyj-etap-pidtverdzhennya-uchasti-v-testuvanni/ ) участі в спеціальній сесії НМТ, яку буде проведено в тимчасових екзаменаційних центрах, створених в Україні.

Наголошуємо: учасники, які зареєструвалися в спеціальний період і не пройдуть першого етапу протягом 25–30 серпня, не зможуть узяти участі в спеціальній сесії НМТ.

Логіни і паролі для доступу до інформаційної сторінки зареєстровані можуть дізнатися, скориставшись додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022 ( https://zno.testportal.com.ua/info/getcertnum )» ― достатньо коректно заповнити поля форми.

Не проходять цього етапу, а натомість автоматично переходять до наступного учасники, які:

  • підтвердили участь в основній та/або додатковій сесії НМТ і вибрали населений пункт для проходження НМТ під час основної та/або додаткової сесій, але з поважних причин не змогли взяти участі в жодній сесії НМТ;

  • взяли участь у додатковій сесії НМТ, але з поважних причин не змогли завершити виконання тесту під час основної та/або додаткової сесії НМТ (через різке погіршення стану здоров’я або дострокове припинення виконання тесту в тимчасовому екзаменаційному центрі внаслідок виникнення нестандартних ситуацій (обставин, що можуть становити загрозу для життя та здоров’я учасників, або через неможливість створення належних умов для виконання завдань НМТ тощо).


  • На другому етапі, з 5 вересня до 7 вересня 2022 року, вступники остаточно матимуть змогу визначатися з вибором міста і за потреби змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде пройти тестування в межах спеціальної сесії.

    Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 10 вересня 2022 року для абітурієнта з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ в межах додаткової сесії оцінювання.



    Огигінал новини «УЦОЯО: 30 серпня завершується перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7558&param=Ireland
    «Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php