УЦОЯО: учасники додаткової сесії НМТ від сьогодні можуть самостійно дізнатися логін і пароль


Потенційні учасники додаткової сесії НМТ від сьогодні можуть самостійно дізнатися логін і пароль для входу інформаційну сторінку учасника.

Із 25 червня особам, які створили реєстраційні картки в додатковий період реєстрації і надіслали комплект документів до відповідного регіонального центру, потрібно скористатися спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022 ( https://zno.testportal.com.ua/info/getcertnum )».

Для отримання логіна і пароля достатньо перейти за посиланням ( https://cutt.ly/GKWIgNo ) і коректно заповнити поля форми. Зверніть увагу, що паспорт у вигляді ID-картки не містить серії, тому це поле залишиться порожнім.

Інформаційна сторінка ( https://zno.testportal.com.ua/info ) – важливий канал комунікації з Українським центром оцінювання якості освіти. Саме тут із 8 до 18 липня учасникам потрібно буде підтвердити участь у додатковій сесії тестування і вибрати із запропонованого переліку населений пункт для проходження додаткової сесії НМТ, а вже протягом 1–10 серпня надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ у певному місці.

Наголошуємо, що для успішної реєстрації в додатковий період, окрім створення реєстраційної картки за допомогою сервісу «Зареєструватися», потрібно обов’язково надіслати комплект документів до відповідного регіонального центру ( https://testportal.gov.ua/regions/ ). Учасники, які до 27 червня не надішлють комплектів реєстраційних документів на електронну адресу, зазначену в реєстраційному повідомленні, НЕ МАТИМУТЬ ЗМОГИ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У НМТ.




Огигінал новини «УЦОЯО: учасники додаткової сесії НМТ від сьогодні можуть самостійно дізнатися логін і пароль» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7454&univ=uu.se
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php