УЦОЯО: створено онлайн-версію демонстраційного національного мультипредметного тесту 2022


28 квітня ми опублікували демонстраційний варіант НМТ ( http://lv.testportal.gov.ua:82/demotestNMT/ ), щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь. Тест є змістовим, комплексним, неперевантаженим і може бути дієвим інструментом відбору вступників до закладів вищої освіти в складних воєнних умовах, водночас 90 хвилин замало для його виконання – таким був зворотній зв’язок від освітян.

Тисячі учасників скористалися можливістю працювати із онлайновою версією демонстраційного тесту, тож аналіз статистики виконання завдань підтвердив, що і педагоги, і батьки мали рацію щодо збільшення часу на виконання завдань, адже не всім учасникам вистачило 90 хвилин, щоб виконати останні завдання.

Щиро дякуємо освітянам і здобувачам освіти за зворотній зв’язок, адже він переконав нас у тому, що ми на правильному шляху в реалізації НМТ, а також допоміг ухвалили рішення про збільшення часу на виконання НМТ до 120 хвилин. Ми вже оновили час виконання демонстраційного онлайн НМТ ( http://lv.testportal.gov.ua:82/demotestNMT/ ), тож тепер можна спробувати свої сили упродовж актуального за тривалістю тесту. Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 120 хвилин за комп’ютером – завантажте файл із демонстраційним варіантом ( http://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2022/05/NMT_2022_demo_klyuchi_120-hv.pdf ) НМТ, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.

Бажаємо всім учасникам НМТ вступити до омріяних закладів вищої освіти! Відбудуємо країну разом!




Огигінал новини «УЦОЯО: створено онлайн-версію демонстраційного національного мультипредметного тесту 2022» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7367&param=United+States
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php