УЦОЯО: 19 квітня – останній день формування реєстраційних карток для охочих вступати до бакалаврату.


19 квітня – останній день формування реєстраційних карток ( https://zno.testportal.com.ua/registration ) для охочих вступати до бакалаврату.

Під час формування реєстраційної картки ( https://zno.testportal.com.ua/registration )якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності), номер паспортного документа, номер мобільного телефону. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу.

Докладніше про процедуру реєстрації за посиланням ( https://testportal.gov.ua/reyestratsiya-2/ ).

Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО ー ви є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти.

Однієї реєстраційної картки достатньо для потрапляння у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування. Будь ласка, не створюйте дублі цих карток і не надсилайте свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно.

Найближчим часом ми повідомимо вам, як дізнатися номер і PIN-код для входу на вашу Інформаційну сторінку ( https://zno.testportal.com.ua/info/login ) з актуальною для вас інформацією. Стежте за оновленнями на нашому сайті ( https://testportal.gov.ua/ ) ー і не пропустите важливих новин.




Огигінал новини «УЦОЯО: 19 квітня – останній день формування реєстраційних карток для охочих вступати до бакалаврату.» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7358&param=Israel
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php