NATO і Україна підпишуть Угоду про посилення співпраці в кіберсфері


Генеральний секретар NATO Єнс Столтенберг засудив кібератаки на український уряд, та повідомив, що НАТО підпише з Україною угоду про посилене кіберспівробітництво. Про це повідомляє сайт ( https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_190850.htm?selectedLocale=uk ) NATO.

«Я рішуче засуджую кібератаки на український уряд.

НАТО роками тісно працює з Україною допомагаючи їй зміцнити свою кібероборону. Фахівці НАТО з кіберпитань в Брюсселі обмінюються інформацією зі своїми українськими колегами про поточну зловмисну кібердіяльність. Експерти з країн Альянсу, які перебувають в країні, також надають підтримку уряду України на місці.

Найближчими днями НАТО і Україна підпишуть Угоду про посилення співпраці в кіберсфері, включно з доступом України до платформи НАТО з обміну інформацією про шкідливі програми. НАТО буде продовжувати надавати Україні потужну політичну і практичну підтримку»
, — йдеться на сайті.




nato.int ( https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_190850.htm?selectedLocale=uk )




Додатково:

Представники НАТО завітали до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7216 )



Огигінал новини «NATO і Україна підпишуть Угоду про посилення співпраці в кіберсфері» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7218&univ=tu-dresden.de
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php