Студенти НТУУ КПІ імені Ігоря Сікорського вибороли срібні нагороди на Challenge and Innovation Forum (CIF) Qatar 2021


Другокурсники Інституту прикладного системного аналізу КПІ ( http://iasa.kpi.ua/ ) Єлизавета Столярчук і Володимир Каран вибороли срібні нагороди на Challenge and Innovation Forum (CIF) Qatar 2021, який проходив 7—11 листопада.

CIF Qatar 2021 — форум, спрямований на заохочення до наукової діяльності винахідників з усього світу й привернення уваги міжнародної наукової спільноти до вивчення останніх розробок у сфері інновацій та сучасних технологій. Під час нього відбуваються два основні конкурси — виставка найкращих винаходів і хакатон. На конкурсі винаходів демонструють проєкти окремих винахідників, потім учасників ділять на групи, де вони змагаються за розроблення своїх унікальних ідей з нуля до стартапу всього за 48 годин.
На форумі також проводять виставку футуристичних й інтелектуальних пристроїв, семінари для залучення й мотивування молоді до участі в науковій та інноваційній діяльності.

Науковий керівник Єлизавети та Володимира — викладач кафедри інформаційної безпеки Олег Козленко. Для КПІшниці катарське срібло стало восьмою перемогою на міжнародних заходах за останній рік.




Огигінал новини «Студенти НТУУ КПІ імені Ігоря Сікорського вибороли срібні нагороди на Challenge and Innovation Forum (CIF) Qatar 2021» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7124&univ=unice.fr
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php