AIESEC у Львові завершив проект "Світ без кордонів"


25 травня львівське локальне представництво молодіжної організації AIESEC завершило проведення загальнонаціонального освітнього проекту для школярів та молоді - "World Without Borders".

"Світ без кордонів" (World Without Borders) - міжнародний освітній проект, націлений на ознайомлення школярів з особливостями інших культур і традицій, розвиток взаєморозуміння та толерантності, розширення кругозору, а також поширення ідеї глобалізації і рівності завдяки живому спілкуванню із молоддю з різних куточків світу.

Школярам було надано можливість познайомитись з культурою і традиціями різних країн, отримати неоціненний досвід лідерства та міжнаціональної комунікації, підвищити рівень володіння англійською мовою. Робота з учасниками проводилась по спеціально розробленій програмі, у інтерактивній, дискусійній та ігровій формах. Усього участь у проекті взяли близько 140 учнів з восьми львівських шкіл.

"World Without Borders" успішно проводиться представництвами молодіжної організації AIESEC у 15 найбільших містах України. На теренах Львова проект відбувався уже всьоме.




Огигінал новини «AIESEC у Львові завершив проект "Світ без кордонів"» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=711&param=Norway
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php