КМУ: Про утворення Державного податкового університету


Кабінет Міністрів України
Розпорядження


від 06 жовтня 2021 р. № 1202-р
Київ




Про утворення Державного податкового університету


1. Погодитися з пропозицією Міністерства фінансів щодо:

утворення Державного податкового університету з віднесенням його до сфери управління Міністерства фінансів;

реорганізації Університету державної фіскальної служби України шляхом приєднання до Державного податкового університету.

2. Взяти до відома, що здобувачі вищої освіти та інші особи, які навчаються в Університеті державної фіскальної служби України, продовжують навчання в Державному податковому університеті за обраними спеціальностями та джерелами фінансування.

3. Фінансування Державного податкового університету здійснюється у межах видатків, передбачених Міністерству фінансів на відповідний бюджетний період.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2020 р. № 1518 “Про утворення Державного податкового університету”.

5. Міністерству фінансів здійснити в установленому порядку заходи, пов’язані з утворенням Державного податкового університету і реорганізацією Університету державної фіскальної служби України.



Прем’єр-міністр України
Д. ШМИГАЛЬ

Інд. 67



Огигінал новини «КМУ: Про утворення Державного податкового університету» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7090&univ=jhu.edu
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php