Forbes опублікував рейтинг провідних ЗВО США (Forbes’ 2021 ranking of top colleges)


Державні університети надають якісну освіту найширшому колу студентів за найдоступнішою ціною. Про це йдеться в опублікованому Forbes рейтингу провідних коледжів США (Forbes’ 2021 ranking of top colleges ( https://www.forbes.com/top-colleges/ )).

Використовуючи нову методологію, яка враховує результати студентів з низьким рівнем доходу вперше в історії Forbes вивів державний Каліфорнійський університет в Берклі (University of California, Berkeley) на перше місце. Гарвард (Harvard University ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=241 )) перемістився з першого місця на далеке сьоме. МІТ (Massachusetts Institute of Technology) - на шостій позиції.

27% студентів університет в Берклі отримують федеральні гранти ( https://www.forbes.com/sites/christiankreznar/2021/09/08/americas-top-colleges-2021-for-the-first-time-apublic-school-is-numberone/?sh=250d44c041ad ) спрямовані на допомогу студентам з низьким і середнім рівнем доходу для оплатити навчання. У Гарварді частка таких студентів становить лише 12%.

Ще п'ять державних ЗВО також потрапили в Топ-25.


Докладніше на сайті forbes.com >>> ( https://www.forbes.com/top-colleges/ )




Огигінал новини «Forbes опублікував рейтинг провідних ЗВО США (Forbes’ 2021 ranking of top colleges)» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7054&univ=cityu.edu.hk
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php