Підсумки 2020-2021 навчального року: СумДУ - лідер за кількістю призових місць у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт


У 2020-2021 навчальному році Сумський державний університет отримав 128 призових місць за підсумками проведеного Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Студенти черговий раз забезпечили найвищий показник серед закладів вищої освіти України.

Для довідки:
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей проводиться з 2006 року за відповідним наказом МОН України.

За ці роки СумДУ постійно нарощує показники кількості призових місць, чим підтверджує високий рівень наукової підготовки студентів.

Сумський державний університет вітає студентів-переможців та їх наукових керівників і бажає подальших успіхів!


news.sumdu.edu.ua ( https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/12075-sumdu-lider-za-kilkistyu-prizovikh-mists-u-vseukrajinskomu-konkursi-studentskikh-naukovikh-robit.html )



Огигінал новини «Підсумки 2020-2021 навчального року: СумДУ - лідер за кількістю призових місць у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6971&univ=odu.edu
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php