УЦОЯО: Як дізнатися адреси пунктів пробного ЗНО?


В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті ( http://testportal.gov.ua/regions/ ) відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування.

Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру. Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.

Нагадаємо: пробне ЗНО ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6495 ) з української мови і літератури відбудеться 15 червня, з усіх інших навчальних предметів –17 червня.

Для Українського і регіональних центрів оцінювання якості освіти здоров’я учасників тестування є пріоритетом, тому всі зареєстровані зможуть ознайомитися з процедурою проведення ЗНО в безпечних умовах. Як проходитиме пробне ЗНО в умовах епідемії коронавірусу подано у відео-інструкції ( https://www.youtube.com/watch?v=yKxHkiis6_4 ).




testportal.gov.ua ( https://testportal.gov.ua/yak-diznatysya-adresy-punktiv-probnogo-zno-3/ )





Додатково:

УЦОЯО: Актуальні дати основної сесії ЗНО-2020 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6494 )



Огигінал новини «УЦОЯО: Як дізнатися адреси пунктів пробного ЗНО?» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6509&univ=tue.nl
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php