Все більше українців відправляють дітей у західні школи


Заможні й рішучі українці відправляють дітей у закордонні школи.


Українська середня освіта втрачає авторитет в очах українців. Сміливі та небідні співвітчизники тепер відправляють дітей до Британії та інші приватні пансіони на Заході, пише журнал Корреспондент.

Українців, здатних платити $ 30 тис. на рік (стільки, а іноді і більше коштує іноземна середня освіта), поки що небагато. При цьому туроператори зазначають, що попит на закордонні школи в столиці навіть у кризу зростає на 20-30% на рік, а в регіонах - на 10%.

Тільки в Києві такі програми пропонують з десяток компаній, що відсилають щорічно за кордон у середньому по кілька сотень школярів. 85% з них, за спостереженнями Наталії Тарченко, директора освітнього агентства DEC, їдуть до Британії.

"У класичній освіті Британії немає рівних у світі", - розповіла Тарченко. Також юні українці сидять за шкільними партами у Швейцарії, Канаді, США, Франції, Німеччині, Австралії і навіть Новій Зеландії.


Додатково:

Третина українських студентів хоче виїхати за кордон ( https://euroosvita.net/?category=1&id=412 )

Чим німці українських студентів спокушали ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1254 )

PhD в Україні – науковці, яких формально не існує ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1294 )




Огигінал новини «Все більше українців відправляють дітей у західні школи» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=618&param=India
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php