Суд заборонив МОЗ будь-які дії з оголошення, організації і проведення конкурсу по обранню ректора НМУ ім. О.О. Богомольця


В рамках позову Катерини Амосової до МОЗ України про визнання незаконним повторне звільнення з посади ректора НМУ ім. О.О.Богомольця отримана судова ухвала про заборону будь-яких дій з оголошення, організації і проведення конкурсу по обранню ректора до отримання рішення суду.

Це звичайна процедура в подібних спорах, яка забезпечує спокійну роботу спільноти до завершення судового розгляду.

Суд заборонив МОЗ будь-які дії з оголошення, організації і проведення конкурсу по  обранню ректора НМУ ім. О.О. Богомольця ( /prog/data/upimages/sud_-nmu_141118_1.png )
Суд заборонив МОЗ будь-які дії з оголошення, організації і проведення конкурсу по  обранню ректора НМУ ім. О.О. Богомольця ( /prog/data/upimages/sud_-nmu_141118_2.png )
Суд заборонив МОЗ будь-які дії з оголошення, організації і проведення конкурсу по  обранню ректора НМУ ім. О.О. Богомольця ( /prog/data/upimages/sud_-nmu_141118_3.png )
Суд заборонив МОЗ будь-які дії з оголошення, організації і проведення конкурсу по  обранню ректора НМУ ім. О.О. Богомольця ( /prog/data/upimages/sud_-nmu_141118_4.png )



Відео: "СТАРІ І НОВІ ОБЛИЧЧЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ"




nmu.life ( http://nmu.life/news/psevdoreformatory-natsionalnogo-medychnogo-universytetu-imeni-o-o-bogomoltsya-ta-yih-poplichnyky-stari-i-novi-oblychchya/ )






Додатково:

Автономія ВНЗ 2018: Стан справ у НМУ ім.Богомольця станом на 11.10.2018 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5796 )

Ректор Донецького національного медичного університету заявив про рейдерське захоплення вишу і про замах на його життя ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5830 )

МОЗ України достроково розірвало контракт з ректором Одеського національного медуніверситету ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5700 )

Зарегистрирован законопроект о внесении изменений в ЗУ «О высшем образовании» усиливающий автономию университетов ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5797 )



Огигінал новини «Суд заборонив МОЗ будь-які дії з оголошення, організації і проведення конкурсу по обранню ректора НМУ ім. О.О. Богомольця» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5840&univ=rpi.edu
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php