На Харківщині студентів кафедри військової підготовки офіцерів запасу обкатають танкам


Регіональний медіа-центр МО України у м. Харків: До уваги представників ЗМІ, які працюють на Харківщині!

20 липня, на базі навчального полігону, що в смт. Подвірки, відбудеться практичне проведення комплексного заняття з тактики зі студентами кафедри військової підготовки офіцерів запасу.

Під час заняття студенти практично відпрацюють проходження психологічної смуги та обкатку танками. Окрім цього на полігоні одночасно буде проходити заняття з водіння танків та бронетранспортерів.

Заняття проводитимуться під керівництвом досвідчених офіцерів, які безпосередньо приймали участь у проведені антитерористичної операції на сході держави.
Початок заходу о 10:00.

Бажаючим висвітлити даний захід необхідно до 16.00, 19.07.2017 року акредитуватися (назва ЗМІ, ПІБ журналіста та оператора) в Регіональному медіа-центрі МО України за ел.адресою: kharkiv_rmc@meta.ua.

facebook.com/kharkiv.rmc ( https://www.facebook.com/kharkiv.rmc/ )





Додатково:

МІНЕКОНОМРОЗВИТКУ: ДЕРЖЗАМОВЛЕННЯ НА ВСТУП ДО ВНЗ В 2017 РОЦІ БУДЕ СКОРОЧЕНО НА 20,7% ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5280 )

ОСВІТА В ПОЛЬЩІ ЯК ШЛЯХ В ЕМІГРАЦІЮ? ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4405 )



Огигінал новини «На Харківщині студентів кафедри військової підготовки офіцерів запасу обкатають танкам» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5290&univ=unizg.hr
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php