ДП «Інфоресурс»: Вартість послуг з організації та підтримання доступу навчальних закладів до ЄДЕБО буде зменшено


Щодо вартості послуг технічного адміністратора ЄДЕБО з організації та підтримання доступу до ЄДЕБО на третій квартал 2016 року

Керівникам та головним
бухгалтерам навчальних закладів


Щодо вартості послуг
з організації та підтримання
доступу до ЄДЕБО



Державне підприємство «Інфоресурс» – технічний адміністратор Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі – ЄДЕБО) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2922 ) повідомляє, що у зв’язку із зміною, за сприяння Міністерства освіти і науки України, умов використання програмного забезпечення, яке знаходиться у користуванні ДП «Інфоресурс» та використовується для забезпечення функціонування ЄДЕБО, та оптимізацією інших витрат, зменшується вартість послуг з організації та підтримання доступу навчальних закладів до ЄДЕБО.

У третьому кварталі 2016 року вартість послуг технічного адміністратора ЄДЕБО з організації доступу навчальних закладів до ЄДЕБО наступна:

– вартість разової послуги технічного адміністратора ЄДЕБО з організації доступу навчального закладу до ЄДЕБО (1 робоче місце)
становить 390,00 грн. з урахуванням ПДВ;


– вартість послуги технічного адміністратора ЄДЕБО з підключення кожного додаткового 1 (одного) робочого місця для доступу навчального закладу до ЄДЕБО становить 390,00 грн. з урахуванням ПДВ;

– вартість послуги технічного адміністратора ЄДЕБО з підключення навчального закладу до ЄДЕБО за допомогою апаратно-програмного комплексу «ІІТ Захист з’єднань-2. Проксі захисту»
становить 2670,00 грн. з урахуванням ПДВ;

– послуги технічного адміністратора ЄДЕБО з підключення додаткових робочих місць для доступу навчального закладу до ЄДЕБО за допомогою апаратно-програмного комплексу «ІІТ Захист з’єднань-2. Проксі захисту» надаються безкоштовно;

– вартість послуги технічного адміністратора ЄДЕБО з підключення системи навчального закладу через програмний інтерфейс доступу до ЄДЕБО становить 1719,00 грн. з урахуванням ПДВ.


Вартість послуг з підтримання доступу навчального закладу до ЄДЕБО у третьому кварталі 2016 року визначається залежно від кількості осіб (студентів, слухачів, учнів тощо), які навчалися у навчальному закладі (його відокремленому структурному підрозділі) за усіма формами навчання станом на 31.12.2015, у розрахунку 1,32 грн. (з урахуванням ПДВ) за одну особу (студента, слухача, учня тощо).

ДП «Інфоресурс» ( http://www.inforesurs.gov.ua/news/247-schodo-vartost-poslug-z-organzacyi-ta-pdtrimannya-dostupu-do-yedebo-na-trety-kvartal-2016-roku.html )




Додатково:

Подарки Минфина: Уничтожение доступной системы образования ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4888 )

Рада ректорів ВНЗ Одеського регіону: Щодо ситуації, яка склалася під час вступної компанії 2016 р. ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4870 )



Огигінал новини «ДП «Інфоресурс»: Вартість послуг з організації та підтримання доступу навчальних закладів до ЄДЕБО буде зменшено» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4893&univ=unair.ac.id
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php