Українцям став доступний один з найпопулярніших відеокурсів світу


Курс "Критичне мислення" вчить самостійно вирішувати проблеми



Вперше в Україні, з ініціативи Благодійного фонду MagneticOne.org, переведений курс "Критичне мислення" всесвітньо відомої освітньої платформи Khan Academy.

В рамках проекту "Переклад онлайн-курсів" команда БФ і перекладачі-волонтери створили українські субтитри до популярного за кордоном курсу. 30 цікавих відеолекцій від кращих викладачів Іллінойського і Єльського університетів вже знаходяться у вільному доступі на каналі проекту в YouTube.

Курс "Критичне мислення ( http://magneticone.org/ua/all-project-list/pereklad-online-kursiv/ )" вчить самостійно, чітко, правильно і ефективно мислити, виділяти проблему, яку необхідно вирішити, самостійно знайти, проаналізувати і дати оцінку певній інформації. Що, в свою чергу, сприяє самовдосконаленню слухача. Слід також зазначити, що за оцінками слухачів цей курс знаходиться в Топ-3 найкращих онлайн-курсів світу.

Нагадуємо, що завдяки проекту "Переклад онлайн-курсів" вже переведені ряд відеолекцій з різних дисциплін всесвітньо відомої онлайн-платформи Khan Academy. Більше відео та новин можна знайти на сторінці проекту в Facebook і на каналі в YouTube.




Додатково:

Мінекономрозвитку запускає перший в історії України державний масовий онлайн-курс «Публічні закупівлі» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4639 )

«Prometheus» відкрив реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 “Основи програмування” ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4482 )

КНУ імені Тараса Шевченка презентував перший в Україні проект масових онлайн курсів – «Університет онлайн» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2730 )



Огигінал новини «Українцям став доступний один з найпопулярніших відеокурсів світу» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4717&univ=univ-poitiers.fr
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php