НМУ імені О.О. Богомольця: Лист С.Квіту щодо факту плагіату у підручнику, який отримав гриф МОН як рекомендований для навчання студентів ВМНЗ


НМУ імені О.О. Богомольця направив лист Міністру освіти Сергію Квіту щодо факту плагіату у підручнику який отримав гриф МОН як рекомендований для навчання студентів ВМНЗ.

"...Підручник отримав гриф МОН України, де було проведено його незалежну експертизу..."

НМУ імені О.О. Богомольця: Лист С.Квіту щодо факту плагіату у підручнику, який отримав гриф МОН як рекомендований для навчання студентів ВМНЗ ( /prog/data/upimages/kvit-nmu20160204-1.jpg )
НМУ імені О.О. Богомольця: Лист С.Квіту щодо факту плагіату у підручнику, який отримав гриф МОН як рекомендований для навчання студентів ВМНЗ ( /prog/data/upimages/kvit-nmu20160204-2.jpg )


Відповідного листа було також надіслано Міністру МОЗ О.Квіташвілі

НМУ імені О.О. Богомольця: Лист С.Квіту щодо факту плагіату у підручнику, який отримав гриф МОН як рекомендований для навчання студентів ВМНЗ ( /prog/data/upimages/moz-nmu20160204-1.jpg )
НМУ імені О.О. Богомольця: Лист С.Квіту щодо факту плагіату у підручнику, який отримав гриф МОН як рекомендований для навчання студентів ВМНЗ ( /prog/data/upimages/moz-nmu20160204-2.jpg )


Докладніше на сайті nmu.edu.ua ( http://www.nmu.edu.ua/news-open.php?id_news=4140 )

nmu.edu.ua ( http://www.nmu.edu.ua/news-open.php?id_news=4140 )



Додатково:

НМУ імені О.О. Богомольця: ЛИСТ ГОЛОВІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ Х.ДЕКАНОЇДЗЕ ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4564 )

Катерина Амосова: Перевірку в НМУ імені О. О. Богомольця організували як засіб покарання університету, який не побоявся піти проти чиновників ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4427 )

Сергій Квіт ректорам: «Я прошу всіх ділитися своїм досвідом на сайті osvita.gov.ua. Щоб ми всі розуміли, що ми робимо...» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3569 )

Сергій Квіт: «Відповідальність за якість освіти ми покладемо на університети» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3458 )



Огигінал новини «НМУ імені О.О. Богомольця: Лист С.Квіту щодо факту плагіату у підручнику, який отримав гриф МОН як рекомендований для навчання студентів ВМНЗ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4574&univ=shinshu-u.ac.jp
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php