НІП України: Відкрито конкурс для проектних пропозицій у рамках проекту IncoNet EaP


1 грудня 2015 року відкрито конкурс «Гранти та навчання для твінінг-груп для країн східного партнерства та ЄС» у рамках проекту IncoNet EaP.
Головна мета конкурсу – ідентифікувати довгострокову співпрацю між ЄС та країнами східного партнерства та підтримка підготовки проектних пропозицій на конкурси Робочої програми 2016-2017 рр. за наступними пріоритетами: Зміна клімату, Здоров’я та Енергетика.


Учасниками конкурсу можуть бути науковці з наступних організацій: університети, дослідницькі установи, компанії з науково-дослідною діяльністю, компанії з досвідом координування європейських проектів. Твінінг-група повинна складатися, як мінімум, з двох партнерів (країна східного партнерства і член ЄС).

Кожен підтриманий проект отримає фінансування у розмірі 8 тис. євро, що покриватиме витрати на відрядження, проживання під час відрядження, технічну або логістичну складову на проведення заходів за потреби. Бюджет гранту не покриватиме заробітну плату членам твінінг-груп! Кожен проект триватиме до червня 2016 р.

Кінцевий термін подачі проектних пропозицій – 15 січня 2016 р.

Детальна інформація (+ аплікаційна форма): inco-eap.net ( http://www.inco-eap.net/en/504.php )

fp6-nip.kiev.ua ( http://www.fp6-nip.kiev.ua/index.php/uk/page-5/page-25/inconet-eap/ )



Додатково:

НІП України: Конкурси Горизонт 2020 на 2016-2017 роки ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4364 )

НІП України: Щодо реєстрації учасників програми «Горизонт 2020» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3525 )



Огигінал новини «НІП України: Відкрито конкурс для проектних пропозицій у рамках проекту IncoNet EaP» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4457&univ=cityu.edu.hk
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php