НІП України: Щодо реєстрації учасників програми «Горизонт 2020»


Європейська Комісія має електронний реєстр грантоодержувачів, які беруть участь в європейських наукових, інноваційних, освітніх і культурних програмах.

Цей реєстр дозволяє оперативно використовувати дані про грантоодержувача та уникнути численних запитів однакової інформації.

Якщо ви маєте намір брати участь у подачі проектної пропозиції, ваша організація повинна бути зареєстрована і мати 9-значний ідентифікаційний код (PIC Code), що є унікальним і буде використаним Європейською Комісією у будь-яких операціях з вашою організацією.

Організація реєструється лише одного разу, тобто перед початком усіх дій потрібно впевнитись, чи не є ваша організація вже зареєстрованою.

Після реєстрації організації та надання їй індивідуального ідентифікаційного номера (PIC), потрібно обрати її представника (LEAR) – особу з центральної адміністрації організації. LEAR (Legal Entity Appointed Representative) має право оперувати юридичною і фінансовою інформацією організації на Порталі для учасників, надавати доступ працівникам до інформації, обирати представника для підпису грантової угоди або фінансових паперів на Порталі для учасників в електронному порядку.

Інструкції з реєстрації нових організацій та перевірки існуючих записів можна завантажити нижче.

Файли для завантаження:




Огигінал новини «НІП України: Щодо реєстрації учасників програми «Горизонт 2020»» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3525&univ=columbia.edu
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php