Національний гірничий університет прийнято до IREG Observatory


22 листопада 2013 року до лав Observatory on Academic Ranking and Excellence ( https://euroosvita.net/index.php/?category=11&id=611 ) - IREG (Обсерваторії із академічного рейтингування і якості) було прийнято Національний гірничий університет ( https://euroosvita.net/index.php/?category=35&id=692 ) та "РИА Новости".

Національний гірничий університет за результатами рейтингу «Топ-200 Україна» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=3 ) входить до 10 найкращих вищих навчальних закладів України та до трійки найкращих вищих технічних навчальних закладів.

Нагадаємо: 14 листопада Національний гірничий університет відвідала із візитом голова організаційного комітету «Рейтингу вищих навчальних закладів «Топ-200 Україна» та член виконавчого комітету IREG Observatory Олеся Линовицька ( https://euroosvita.net/?category=8&id=226 ).

Візит було пов’язано з процедурою вступу Національного гірничого університету до міжнародної організації IREG Observatory, яка об’єднує найбільш відомі рейтингові організації (такі як QS ( https://euroosvita.net/index.php/?category=57 ), Perspektywy Education Foundation ( https://euroosvita.net/index.php/?category=52 ), Shanghai Ranking ( https://euroosvita.net/index.php/?category=56 )), провідні університети світу та громадські організації, що сприяють формуванню спільного європейського освітнього простору та розвивають міжнародні науково-освітні проекти.

НГУ став першим українським вищим навчальним закладом, представленим в організації IREG Observatory. Набуття членства в організації IREG дозволить посилити інтегрованість національної системи вищої освіти до європейського простору.



Додатково:

Сьома конференція IREG: Можливості працевлаштування та академічні рейтинги- роздуми та наслідки ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2877 )




Огигінал новини «Національний гірничий університет прийнято до IREG Observatory» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2941&univ=shinshu-u.ac.jp
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php