Про реорганізацію Закарпатського державного університету


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 6 лютого 2013 р. № 52-р
Київ

Про реорганізацію Закарпатського
державного університету


1. Прийняти пропозицію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту щодо реорганізації Закарпатського державного університету шляхом приєднання до Ужгородського національного університету.

Реорганізацію здійснити в межах бюджетних асигнувань, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту для підготовки кадрів.

2. Взяти до відома, що студенти Закарпатського державного університету продовжують навчання в Ужгородському національному університеті.

Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ

Інд.70


Додатково:

КМУ: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій буде реорганізовано ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2494 )

При укрупнениях и объединениях университетов важно соблюдать чувство меры ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2375 )

University World News: Політичне втручання у сферу забезпечення якості призводить до хаосу ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2383 )

Создание университетов мирового уровня в россии: опять особый путь? ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2515 )



Огигінал новини «Про реорганізацію Закарпатського державного університету» - https://euroosvita.net/index.php/?category=17&id=2521&param=Serbia
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php