Миколаївському державному аграрному університету надано статус національного


Відповідно до Указу Президента України від 21 вересня 2012 № 555/2012 Миколаївському державному аграрному університету надано статус національного.

Президент України Віктор Янукович привітав студентів і викладачів Миколаївського державного аграрного університету з присвоєнням їх навчальному закладу статусу національного.

За словами Глави держави, Миколаївський державний аграрний університет добре відомий в Україні як провідний центр аграрної освіти та науки, що готує висококваліфікованих фахівців.

В університеті Президент України також оглянув експозицію музею аграрної освіти та переглянув фільм-презентацію наукової та освітньої діяльності навчального закладу.

Ректор університету В’ячеслав Шебанін поінформував Главу держави про стан справ у закладі - оновлення матеріально-технічної бази та лабораторій, будівництво нового корпусу та гуртожитку тощо. Він також розповів Президентові про інноваційні проекти університету, реалізація яких запланована на 2012-2017 роки.



За матеріалами mon.gov.ua ( http://mon.gov.ua/index.php/ua/12153-viktor-yanukovich-privitav-studentiv-i-vikladachiv-mikolajivskogo-derzhavnogo-agrarnogo-universitetu-z-prisvoennyam-zakladu-statusu-natsionalnogo )



Додатково:

Заснований ще указом Царя Миколи І в 1844 році Уманський аграрний університет... стане філією Вінницького аграрного університету ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1745 )




Огигінал новини «Миколаївському державному аграрному університету надано статус національного» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2180&param=Denmark
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php