МОНмолодьспорту звітує про свою діяльність за 2011 рік


2011 рік, безумовно, займе помітне місце в історії освіти України. За ініціативи Президента України Віктора Януковича 2011 рік оголошено Роком освіти та інформаційного суспільства, що поставило освітян в епіцентр уваги громадськості та керівництва держави.

Проведення масштабних економічних і соціальних реформ, які продовжилися у 2011 році, знайшло відображення у стратегічних документах, розроблених Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України і затверджених Урядом.

У зв’язку з цим, видано збірник інформаційно-аналітичних матеріалів про діяльність МОНмолодьспорту за 2011 рік «2011- рік освіти та інформаційного суспільства».

У збірнику аналізується діяльність Міністерства, його структурних підрозділів та організацій щодо розв’язання ключових проблем функціонування і розвитку національної системи освіти.

Акцент зроблено на пріоритетні напрями діяльності Міністерства, визначені Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», направлені на підвищення якості та доступності освіти, активізацію інтеграційних процесів і пов’язаних з цим удосконалення структури підготовки і змісту освіти, розвиток наукових досліджень у вищій школі та підвищення їх конкурентоздатності, впровадження нових економічних і управлінських механізмів і демократизацію освітньої галузі.

Збірник укладено за матеріалами структурних підрозділів та організацій Міністерства за загальною редакцією Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Ознайомитися з електронною версією збірника можна у рубриці «Реформа освіти» ( http://www.mon.gov.ua/index.php/ua/diyalnist/reforma-osviti ).



Додатково:

Як міністр освіти сам себе пропіарив ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1743 )

МОН: безкоштовного доступу для ВНЗ України до ЄДЕБО не передбачено ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1875 )

21-му ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації у МОНМС було висловлено зауваження щодо їх наукової та науково-технічної діяльності у 2011 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1799 )

Порівняльна таблиця видатків вищих навчальних закладів та наукових установ із загального фонду державного бюджету на 2011 рік ( https://euroosvita.net/index.php/?category=16&id=1805 )

Рейтинг «Белая ворона», или Как руководство Министерства образования стимулирует повышение качества высшего образования ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1637 )

Табачник ''надул'' Януковича с рейтингом вузов ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=991 )

Ужгородський національний університет: Пропонуємо Міністру освіти і науки України Д.В.Табачнику визнати свої прорахунки та подати у відставку ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1602 )




Огигінал новини «МОНмолодьспорту звітує про свою діяльність за 2011 рік» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1995&univ=hud.ac.uk
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php