ЗНО 2012 відбулося без порушень


Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник задоволений якістю проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року і стверджує, що воно пройшло майже без порушень.



Про це міністр заявив вчорана прес-конференції у Києві.

«В цьому році тестування, як ніколи, проходить без серйозних порушень» - сказав він і додав, що ЗНО-2012 пройшло організовано, без зауважень до змісту тестів.
Д.Табачник також зауважив, що на ЗНО-2012 в українському та регіональному центрах тестувань зареєструвалися 1 тис. 720 громадських спостерігачів.

Раніше спостерігачі відзначали, зокрема, що тестування учнів з історії відзначилося низкою технічних проблем, ЗНО з математики та російської мови відбувалося з численними порушеннями, а основною проблемою тестування з української мови, за їхніми висновками, було користування мобільними телефонами.

Вчора в Україні відбулось останнє тестування – з біології.

Додаткова сесія ЗНО відбудеться 18-23 червня. Результати ЗНО планується оголосити до 1 липня.






Додатково:


Опубліковано відповіді до завдань тесту ЗНО з фізики ( https://euroosvita.net/index.php/?category=34&id=1944 )

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики та всесвітньої історії ( https://euroosvita.net/index.php/?category=34&id=1943 )

Рейтинг університетів України III, IV рівнів акредитації Топ-200 Україна у 2012 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=7&id=1661 )



Огигінал новини «ЗНО 2012 відбулося без порушень» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1948&univ=uab.edu
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php