Інформація щодо оцінювання тестових завдань з історії України (I сесія)


Український центр оцінювання якості освіти опублікував на своїх сторінках інформацію щодо оцінювання тестових завдань з історії України (I сесія).



Зовнішнє незалежне оцінювання з з історії України (І сесія) було проведено 1 червня.

Фахова предметна комісія з історії України при Українському центрі оцінювання якості освіти, розглянувши інструкцію до завдання №56 (тестові зошити 2, 5, 8, 11, 14), тестове завдання та правильну відповідь до нього, ухвалила рішення про його оцінювання.

Ви можете скачати інформацію щодо оцінювання тестових завдань з історії України (I сесія) ( https://euroosvita.net/prog/data/attach/1935/zno-2012-ukr_ist_coment.pdf ).



Додатково:


Схема оцінювання тестового завдання з розгорнутою відповіддю (власного висловлення) з української мови (І сесія) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=34&id=1932 )

Опубліковано відповіді до завдань тесту ЗНО з української мови і літератури (IІ сесія) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=34&id=1931 )

Опубліковано відповіді до завдань тесту ЗНО з з української мови і літератури (І сесія) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=34&id=1927 )



Огигінал новини «Інформація щодо оцінювання тестових завдань з історії України (I сесія)» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1935&param=South+Korea
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php