Щодо програми IT Академії Microsoft


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ,
МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ
м. Київ



Від 15.05.2012 № 1/9-362




Щодо програми IT Академії Microsoft



За результатами наради у Прем’єр-міністра України М. Я. Азарова 14 лютого 2012 року з представниками вищих навчальних закладів та ІТ-компаній України з питань підготовки кадрів з вищою освітою у сфері інформаційних технологій, зокрема, щодо створення навчальних центрів провідних світових ІТ-компаній при вищих навчальних закладах керівництво ТОВ "Mайкрософт Україна" пропонує співпрацю з вищими навчальними закладами щодо впровадження програми IT Академії Microsoft (далі – Програма).

Програма ІТ Академії Microsoft є міжнародною програмою підготовки кадрів за ІТ-спеціальностями у середніх та вищих навчальних закладах. Програма розроблена для розширення можливостей працевлаштування, покращення комп’ютерної грамотності, проведення STEM-орієнтованого технічного навчання та сертифікації (Science, Technology, Engineering, Mathematics) і відповідає пріоритетним напрямам розвитку освіти у сфері інформаційних технологій.

Міністерство підтримує пропозицію «Майкрософт Україна» та просить керівників вищих навчальних закладів розглянути можливості запровадження програми IT Академії Microsoft.

Детальніше про Програму на сайті:


http://microsoft.ua/itacademy.

Контактна адреса для запитань:


edu-ua@microsoft.com.


Заступник Міністра Б.М.Жебровський



Огигінал новини «Щодо програми IT Академії Microsoft» - https://euroosvita.net/index.php/?category=16&id=1894&param=Finland
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php