Підготовка до ЗНО у Київському політехнічному інституті


Заочна фізико–математична школа (ЗФМШ) факультету довузівської підготовки Київського політехнічного інституту проводить цілеспрямовану довузівську підготовку і підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).


ЗФМШ запрошує учнів 9-х, 10-х, 11-х класів, студентів технікумів, професійно-технічних училищ та випускників шкіл.

Підготовка проводиться за такими предметами: математика (алгебра, геометрія і початки математичного аналізу), фізика, українська мова та література. Також, надаються консультаційні заняття з англійської мови.

Заняття проводяться за ефективною методикою, яка в короткий термін з’ясовує та усуває прогалини в підготовці абітурієнта. Учні навчаються долати замасковані пастки конкурсних іспитів.

Система навчальних контрольних робіт сприяє формуванню стійких технічних навичок та раціонального алгоритму дій. Усі учні забезпечуються методичною літературою та вичерпними довідниками з конкурсних дисциплін.

Навчання в ЗФМШ дасть якісну базову підготовку для вступу до будь-якого технічного вузу України і успішного навчання в ньому.

За результатами довузівської підготовки, абітурієнти отримують пільги, передбачені правилами прийому до КПІ, а саме 20 додаткових балів до конкурсного бала при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності НТУУ "КПІ".

Отримати якісну підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) ( http://zno.osvita.net/ ) в онлайн-режимі за допомогою нових тестів ЗНО 2012 року, використовуючи новітню методику підготовки до тестування можливу тільки тут.


Додатково:

Затверджено Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1352 )

Какие вузы в Киеве дают зарубежный диплом ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1082 )

Студенты КПИ отстояли своего ректора ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1292 )

Рейтинг університетів України III, IV рівнів акредитації ( https://euroosvita.net/?category=3 )




Огигінал новини «Підготовка до ЗНО у Київському політехнічному інституті» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1371&param=Hungary
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php