Французькі фахівці візьмуть участь у розробці законопроекту «Про аграрну освіту і науку»


Про це сторони домовились у результаті третього засідання українсько-французької робочої групи, що відбулась днями в Мінагрополітики, - розповів Директор Департаменту науково-освітнього забезпечення та соціального розвитку АПК Сергій Кадигроб.

За його словами, за результатами засідання відновлено діяльність двосторонньої робочої групи, створеної на базі ДУ "НМЦ "Агроосвіта", для розробки проекту Закону України "Про аграрну освіту і науку".

Планується також започаткувати спільний проект з післядипломної освіти дорадників і фермерів.

«Крім того, ми домовились з колегами «дати старт» проекту зі здійснення обміну молодими вченими. Учасників мобільної групи молодих вчених визначать на конкурсній основі з числа аспірантів аграрних вищих навчальних закладів України», - підсумував Сергій Кадигроб.


Прес-служба Мінагрополітики ( http://minagro.gov.ua/node/15343 )






Додатково:

Віце-прем’єр-міністр доручив опрацювати питання передачі МОНу вишів, підпорядкованих Мінагрополітики та Державній фіскальній службі ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3436 )



Огигінал новини «Французькі фахівці візьмуть участь у розробці законопроекту «Про аграрну освіту і науку»» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3733&fbclid=IwAR3xLvu31F-F5x_x5aFkBAo2dJOoPPJncKTB2JMuGrwUW0aRChmvgHHLnq4
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php