УЦОЯО: 30 червня – єдиний вступний іспит з іноземної мови


30 червня понад 116 тисяч вступників проходитимуть єдиний вступний іспит з іноземної мови.

Основна сесія єдиного вступного іспиту з іноземних мов проводиться у дві зміни (початок першої зміни – о 10:00, другої – о 14:00).

Нагадуємо учасникам ЄВІ, що адреси пунктів тестування та час початку іспиту зазначено в запрошеннях-перепустках, розміщених у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ ( https://zno.testportal.com.ua/master/login )». Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

У запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, протягом якого вступникові / вступниці рекомендовано прибути до пункту тестування, дотримуючись рекомендацій, пройти процедуру допуску. Допуск вступників до пункту розпочинається за 45 хвилин і припиняється за 10 хвилин до початку вступного випробування.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності:

- оригіналу екзаменаційного листка;
- оригіналу документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку);
- запрошення-перепустки.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.




Огигінал новини «УЦОЯО: 30 червня – єдиний вступний іспит з іноземної мови» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6910&fbclid=IwAR1cT-eg8uUlAAclIVzpvjOvZo5PTRFFtS7scehfbOiiPEUuouVm_cC7r-4
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php